Hulp en ondersteuning



Hoe kan ik een reis verwijderen? Wat gebeurt er dan met de reisverslagen?

Een reis is een verzameling van reisverslagen. Elk verslag dat binnen de van/tot datum van jouw reis valt zal binnen die reis getoond worden. Deze koppeling is 'los'. Met andere woorden als je de van/tot datum zou veranderen dan blijven je reisverslagen gewoon bestaan maar worden ze niet of juist wel bij die reis getoond.
Als je dus een reis uit je reisblog gaat verwijderen heeft dat geen gevolgen voor de reisverslagen. Alle reisverslagen blijven dan gewoon bestaan in je reisblog. Let dus wel goed op bij verwijderen dat je dan de reis verwijderd en niet per ongeluk toch een reisverslag.
 

Reis verwijderen

In de app:
  • open het menu (3 streepjes linksboven)
  • kies 'mijn reizen'
  • kies 'verwijderen' bij de reis die je wilt verwijderen
  • bevestig door nogmaals op 'verwijderen' te klikken

Via de website:
  • zorg eerst dat je ingelogd bent
  • klik rechtsboven op je naam
  • kies instellingen
  • kies in het linkermenu voor 'mijn reizen'
  • druk op de X bij de reis die je wilt verwijderen
  • bevestig voor op 'verwijderen' te klikken