Hulp en ondersteuningHoe voorkom ik dat volgers mijn reisverslagen al lezen terwijl ik er nog mee bezig ben?

Dat is heel gemakkelijk, het ligt er alleen wel even aan hoe je werkt:
 

Via de app

Als je via de app werkt worden je reisverslagen eerst op je telefoon opgeslagen. Volgers kunnen deze dus nog niet lezen. Pas op het moment dat je op /uploaden/ klikt in de app zal je reisveslag online op de website gezet worden. Doe je dat niet? Dan zal je verslag dus alleen op je telefoon staan en dus nog niet door je volgers gelezen kunnen worden.
 

Via de website

Als je via de website je verslagen schrijft dan heb je de optie om je verslagen als concept op te slaan. Je verslagen worden dan dus nog niet gepubliceerd en kunnen dan dus nog niet gelezen worden door je volgers. Let wel op, dat het (nog) niet mogelijk is om conceptverslagen ook via de app te bewerken. Je kunt deze dus alleen terugvinden via de website onder 'Mijn reisverslagen' en dan in het linkermenu kiezen voor 'Concepten'. Vanaf het moment dat je op Publiceren klikt zullen je volgers het verslag ook kunnen lezen.
 

Wanneer krijgen mijn volgers een e-mail?

Via zowel de app als via de website heb je de optie om 'Stuur mijn volgers een e-mail' aan te zetten. Als je die optie aanzet en op uploaden in app of publiceren in de website klikt zal je verslag ook naar je volgers verstuurd worden per mail.