Zuidwest Vlaanderen

België, Ieper

Vanochtend in Diksmuide eerst naar de Ijzertoren, mooi beeld van de Groote Oorlog, de 1e wereldoorlog. Hierna naar Ieper allemaal, een happy-hour en vroeg in de avond naar de Menenpoort, voor de ceremonie van de Last Post. Altijd een indrukwekkend gebeuren.
Woensdag: om 10 uur waren we al in de stad voor een rondwandeling met gids. erg leuk en veel informatie. lekker geluncht, niet met de groep maar solo, en daarna naar flanders field museum. een mooi informatief museum. nog mosselen gegeten en routes uitgedeeld.
donderdag: een hele mooie dag om te fietsen. mooie route, gezellig in een cafeetje gegeten tussen de middag, en rond 15 uur weer terug. diner met de hele groep op de markt, erg gezellig.
vrijdag naar Zonnebeke, naar cafe van Johan Vandewalle. was ook weer erg leuk, avond met verhalen en beelden van Johan. en de laatste ochtend, zaterdag, een prima ontbjjt in het cafe, gevolgd door een wandeling door het polygoonbos.
daarna was het zeer geslaagde evenement afgelopen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.