Kayak the Colorado River

Verenigde Staten, Lee's ferry

Na een te warme nacht begon de dag warm en met zon! Eerst even de rivier bekijken en dan de kayaks ophalen. Er pasten 3 op het dak van de auto: dus 2x rijden vanaf het verhuurbedrijf naat de 'ramp' (plaats waar boten in/uir de rivier gaan).
Om 2.00pm worden we opgehaald door rafts die ons 8mile upstream brengen. Vanaf het standje beginnen we aan de terugtocht.
Tussen 'muren' van 500m voeren wij over de Colorado River door de Horse shoe bend. Hoewel het water gemiddeld 3mile/h stroomt, moesten we toch 3,5u roeien om terug te komen. Natuurlijk met een tussen stop op een strandje waar Frouke en Sybren zich waagden aan een duik in de rivier van 8 graden celcius.
Ook Beeke zal deze vaartocht lang heugen. Hij werd aangevallen door het monster van de Colorado River. Gillend als een keukenmeid sloeg hij bijna om, maar bleef uit de klauwen van het beest. Wat het was is tot op heden onbekend.




Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtige foto's!

Annamarie 2015-08-06 18:13:54

Beeke, ik had nog gewaarschuwd voor krokodillen! Mooi hoor all those Canyons!

Vera ter Horst 2015-08-06 20:16:38

libelle ???

gerdab 2015-08-11 22:55:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.