Hulp en ondersteuningHelp! Ik zie mijn route niet op de website terug? Route registratie werkt niet, wat nu?

Om je route om de website te kunnen zien moet je op een aantal dingen letten. Alleen als je die allemaal gedaan hebt zal de route getoond kunnen worden:
  • Zorg ervoor dat de route een flink aantal punten, 50 of meer, bevat
  • Druk vanuit de app op de knop 'upload' om je route online te zetten
  • Elke route is gebonden aan een dag, kies dus de juiste dag op je reisblog - de dag waarop je route registratie aan had staan
  • Zorg ervoor dat die dag binnen een reis in je reisblog valt
 

Route registratie werkt niet

Allereerst: onze app wordt door zeer veel reizigers gebruikt en werkt op iedere telefoon en tablet met GPS. In bijna alle gevallen is er dus iets anders aan de hand en is bijvoorbeeld jouw telefoon/tablet niet goed ingesteld. De hoofdreden waarom het soms niet werkt zijn dus instellingen. Waar moet je voor zorgen?
  • Zorg ervoor dat je de Pindat app voldoende rechten hebt gegeven om op de achtergrond GPS locaties te mogen ophalen
  • Zorg ervoor dat je je telefoon/tablet ingesteld hebt op GPS met verhoogde precisie

Om te controleren of locaties goed opgehaald kunnen worden kun je een nieuw reisverslag schrijven. Zodra je daarmee begint zal je huidige locatie bepaald worden. Als die goed en accuraat bepaald kan worden dan staat in ieder geval je GPS aan. Daarna is het een kwestie van controleren in je instellingen of je de Pindat app wel voldoende rechten hebt gegeven om op de achtergrond actief te zijn. Tot slot zul je écht een route af moeten leggen om een route te kunnen registreren. Als je maar enkele locaties hebt waar geen afstand inzit dan zal die niet getoond worden op de website. Ga dus om goed te testen een kwartier fietsen of met de auto rijden. Daarna op de upload knop drukken, naar de juiste datum op de website gaan, en daar inzoomen op de kaart.