Plitvice

Kroatië, Rudanovac

We gingen vandaag met de bus naar Plitvice. Toen we aan kwamen morsten we 3 kwartier in de rij staan?. We kwamen binnen en we zagen heeeeeeeele mooien watervallen☺️. Maar er waren ook minderleuke dingen we moesten om hoog lopen?. Het was heel zwaar.we gingen ook met een bootje de rivier over ?. Toen moesten we weer even lopen. Maar na acht kilometer waren We er ?. Ik ging nog even met mijn voeten het water in met paar visjes.
Toen gingen we wat eten. En daar na gingen we met het treintje naar beneden. Toen we beneden waren hadden we een probleem?. Het was half 4⃣ maar de bus vertrekte pas om 5⃣uur. Dus toen gingen we van het pad en kwamen we meteen een taxi?en konden we weer terug naar de camping. ????

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie plek. Blijven jullie nog een paar dagen daar?vanmiddag waren we bij Olivia die was 2 jaar geworden. Er waren niet zo veel mensen. Opa v d putten was er ook om Vera en evy mee te nemen naar Knokke.

Oma nora 2015-07-19 22:07:13

Wat een mooie ervaring en mooie foto's, Opa en oma willen er ook wel een keer naar toe! Ik heb gehoord dat je luchtbed weer gemaakt is en dat je weer lekker kunt slapen. Morgen naar hvar lijkt me ook geweldig ik hoor het wel! Dikke knuffels van opa en oma xxx

Opa en oma 2015-07-20 00:46:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.