Van Shuswap naar Squamish.

Canada, Squamish

Om 8 uur in de ochtend worden we uitgezwaaid door Martin en Yvonne en de kinderen. We vervolgen onze tocht en gaan op weg naar Whistler en Squamish. Het wisselende landschap is boeiend om te zien, al snel als we de Shuswap area verlaten hebben en richting Kamloops rijden wordt het landschap ruiger en droger. Bij Kamloops nemen we de afslag richting Cach Creek/Lilooet, tot aan lilooet blijft het landschap ruig en droog. Soms ga je zo ver omhoog dat je een geweldig uitzicht hebt over dit mooie landschap. Na Lilooet gaan we verder Hwy 99, het landschap veranderd al snel. Het wordt groener, maar ook het aangezicht van de bergen veranderd, zo zien we ineens de bergen met sneeuw op de top.

We doen boodschappen Pemberton en rijden door naar Whistler, we vinden geen camping in Whistler en rijden door naar Squamish. Hier brengen we de laatst drie nachten door op Paradise Valley campground. Het kamperen in Canada is anders dan Europa, hier krijg je je eigen plek toebedeeld op een stuk grond in het bos. Je staat dus niet man aan man op een veldje.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.