Ons boek is uit!!

Canada, Edmonton

Beste allemaal,

Vandaag zijn we 1 jaar op reis! Wat vliegt de tijd zeg! We willen met trots laten weten dat ons boek uit is: 'Reis naar Canada met een 'working holiday' visum!' Het boek is speciaal geschreven aan jonge Nederlandse reizigers over hoe zij zich kunnen voorbereiden op een jaar werken en reizen in Canada. Hier volgt wat op de achterkant van het boek beschreven staat:

Wij zijn een enthousiast koppel dat graag reist! Omdat we onze backpacks al meerdere keren hebben ingepakt, weten we wat er nodig is om aan een grote reis te beginnen. Op reis gaan is vooral erg leuk en een verrijking voor je leven! Wij willen onze ervaring wat betreft de praktische kant van de voorbereiding voor je reis uitlichten in een boekje. Het leest makkelijk weg en er staan handige tips in over hoe je thuis je werk, huis, bankzaken, etc. goed achter kunt laten. We geven tips voor het aanvragen van een 'working holiday' visum. We helpen je bij het inpakken van je backpack en het kiezen van een juiste verzekering. Leer welke belangrijke dingen je moet regelen bij aankomst in Canada. Pik uit wat jij nodig vindt en heb vooral veel voorpret en plezier in dit mooie land. Het is er fantastisch met ongekende mogelijkheden om rond te reizen en een land met unieke plaatsen om te werken! Benieuwd naar wat een jaar Canada in petto heeft voor jou? Boek een ticket, ontdek en geniet!

Je kunt het boek bestellen via deze link:
http://www.jongboek.nl/books/91031

Het boek eindigt met leuke interviews waarin reizigers die we hebben ontmoet, overal vandaan, vertellen over hun ervaring! Tevens bevat het prachtige foto's die we natuurlijk zelf hebben gemaakt! Verspreid het goede nieuws, lees het en geef het boek cadeau aan iemand anders!

We zullen gauw een nieuwe weblog vol avontuur plaatsen!
Sven & Marieke




Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Leuk!!! Ga ik zeker bestellen en lezen. You never know ;) En nu? Ervaring opdoen voor een vervolgboek? Groeten Daniel

Daniel 2016-06-03 17:47:22

Zo leuk jullie boek!! En zo' n verrassing voor Arie. Op zijn verjaardag . Jammer , ik ga niet meer naar Canada. Maar ik ga het wel lezen. Geweldig dat jullie Arie en Margareth weer gaan ontmoeten.

Ineke Heijnen 2016-06-04 20:39:31

Wat ontzettend gaaf, Sven en Marieke! Ik ben echt heel erg benieuwd. Met jullie als ervaringsdeskundigen is dit boek vast een succes. Ik ga aan een eigen avontuur beginnen met knuffelberen in plaats van grizzlyberen, maar ik ga hem toch maar lezen. Wie weet wat ik nog uit jullie boek kan leren! 😉 Alweer een jaar weg joh, echt bizar lang eigenlijk. Zo knap hoe jullie het doen en hoe jullie genieten van alles! Ga lekker door met genieten! Liefs en een kus, Gerlinda

Gerlinda 2016-06-05 09:24:20

He Marieke, wat was het ontzettend leuk om je te ontmorten en wat jammer dat we niet weirder in de gaten hadden dat we zo dicht bij elkaar wonen! Net jullie blog helemaal gelezen en wat een prachtige avonturen hebben jullie al beleefd en wat hebben jullie nog veel mooie plannen! Het leven is goed en jullie halen de meest mooie dingen erupt, blijf genieten en we hopen jullie nog weer eens te zien!

Monique de boer 2016-06-27 03:35:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.