Van uitersten gesproken. ..

Canada, Nova Scotia

Na een heerlijke rit peddelen in de zon, ons voorbereid op een regendag, maandag. Het werd een traag dagje onder de grijze hemel... Baddeck verkennen, shoppen, koffiedrinken, boodschappen doen... en dan terug naar de camping gelift in de gietende regen! Daar bleken onze tenten al een kleine zondvloed te doorstaan! En het weer ging er niet op beteren, dus dan maar ons zakken gepakt en de tenten verplaatst naar een hoger gelegen plek. Good teamwork! En zo werd het dan toch nog een relatief droge nacht. Maar het bleef gieten!!

Vanmorgen nog steeds regen! We hadden een bustour over de Cabbottrail geboekt maar zouden we er wel wel wat aan hebben met dit weer? Na kort overleg stapten we toch maar in het busje, anders weer een verloren dag. En we werden beloond: na een halve dag in mist en wolken te hangen, trok het gelukkig beetje bij beetje open en kwamen de spectaculaire uitzichten tevoorschijn! Heerlijk om de zon terug te voelen, het leek alweer zo lang geleden :-)

We kregen nog een arendsnest met jongen en wat bald Eagles te zien vandaag, en op de terugweg liep er ons nog een red fox onder de voet! Heel mooi!
We waren bij onze ferry afgelopen zaterdag vergeten te vermelden dat we ook nog dolfijnen hadden zien zwemmen, en in de verte nog iets groots... walvissen?

Terug thuis nu, op onze camping. de tenten zijn wat gedroogd, en morgen wordt het zonnig (22° we kunnen het nog niet geloven, voor het eerst boven de 15°!) en fietsen we richting westkust...
Joepie, daar gaan we weer!

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Zoals ik al zei: na regen komt altijd zonneschijn 😎. Vandaag genieten van het zonnetje. Wat kan het leven mooi zijn

Tante uit Hoboken 2018-06-20 06:36:28

Joepie... fietsen in het zonneke. Dat is dubbel genieten van al dat moois.

Nora dienstencentrum 2018-06-20 06:41:39

Zo mooi daar💖 genieten jullie maar. Met mij is het voorlopig goed na de eerste chemo. Xxx

Chantalina 2018-06-20 07:57:13

Super tof om jullie dagelijks te mogen lezen en de foto's te mogen bewonderen! Puts a smile on my face... every time !!!!! Dikke kus !

Amanda 2018-06-20 11:01:16

El Grande, jullie hebben precies een patent op slecht weer, durf het niet mee terug te brengen in september hé !!!! ;)

pataturk 2018-06-20 11:08:18

...zeg Gino , er liggen hier wat dossiertjes .... 🤣😂 .... wij houden graag de zon nog even hier maar hopelijk keert het voor jullie ook ... zon en reizen hoort samen he! Hoe is het eten eigenlijk ginder??!?

Leny 2018-06-20 16:47:29

Noch het weer, noch het fietsen lijkt jullie gegund, maar wacht maar.... Binnenkort kunnen jullie hopelijk knallen.... Geniet er van ginder..... Wij genieten alvast van de foto's.... XX

dirk d m 2018-06-20 22:04:14

slecht weer bestaat niet.... alleen slechte uitrusting ... en jullie hebben blijkbaar goed gerief bij 😁....

Ilse J 2018-06-23 11:31:17

Hallokes, hier is 'm dan Chickenman. Wat jullie ginder vervloeken daar wordt hier voor gebeden : regen !!! Al weken bijna niets en ze voorspellen komende dagen hitte en droogte. Maar laatste dag school - de kids zullen niet klagen. Voetbal bezig en de Tour gaat beginnen, Bernard Hinault heeft een oproep gedaan om Froome te boycotten, we zijn benieuwd. Groetjes en ik duim voor niet te veel fietsbrokken !!!

chickenman 2018-06-29 10:20:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.