Pindat blog

Beveilig je reisblog met een toegangscode

Vanaf nu kun je ook je reisverslagen afschermen met een toegangscode. Stel via je profiel (rechtsboven) onder het kopje privacy een toegangscode in. Vanaf dat moment kunnen alleen thuisblijvers die jouw toegangscode weten jouw reisblog lezen. Heb je al volgers? Dan krijgen deze automatisch een e-mail met de door jou gekozen toegangscode zodat ze jouw reizen kunnen blijven volgen.
 

Lastige beslissing

Het kunnen afschermen van je gratis reisblog is een veelgevraagde functie geweest de afgelopen maanden. Dit geeft wel aan dat iedereen privacy steeds belangrijker vindt. Aan de ene kant vinden wij het erg jammer dat mensen nu hun reisverslagen kunnen afschermen. Ons doel is altijd geweest om een vrij toegankelijke reisblog te bouwen voor iedereen. Waar je niet alleen voor jezelf reisverslagen bijhoudt maar ook voor mensen die nog naar vergelijkbare locaties een reis willen maken. Door je reisverslag af te schermen is dat niet meer mogelijk helaas.
Maar de tijden veranderen, en bovenstaande visie stamde nog uit 2007 toen wij met Pindat begonnen. Iedereen gaat tegenwoordig steeds bewuster met zijn privacy om. Wij kunnen daarin ook niet achterblijven en vanaf nu kan iedereen dus zijn reisverslagen gratis afschermen met een wachtwoord.
 

Bedankt voor jouw inbreng!

Iedereen die ons heeft geholpen bij het tot stand brengen van deze functie: Bedankt! Bij Pindat zijn we dol op meedenkers. Heb jij leuke ideeen of zou je graag iets anders zien? Onderaan elke pagina kun je onder het kopje 'Heb je een vraag of suggestie?' jouw input naar ons opsturen.

Bedankt en veel plezier op Pindat!

Geschreven op 2014-02-06