Pindat blog

Nieuwe versie van de App

Zojuist hebben we een nieuwe versie van onze Android app gelanceerd. Het is nu nog makkelijker om reisverslagen te schrijven via je mobiel. We hebben veel input van gebruikers ontvangen over onze app en hebben dit allemaal verwerkt in deze nieuwe versie. Iedereen die onze tips heeft gegeven: Bedankt!
Met de nieuwe versie is het niet meer nodig om steeds opnieuw in te loggen. Je kunt nu direct aan de slag met het schrijven van je reisverslag als je de app opstart. Ook kun je offline wisselen tussen meerdere accounts (mocht je bijvoorbeeld een tablet delen met iemand).
De vormgeving van de app is een beetje veranderd. Het belangrijkste is dat het navigeren een klein beetje anders gaat. Op de startpagina moet je nu kiezen tussen 3 dingen. Online werken, offline werken of account wisselen. Dit maakt het navigeren een stuk sneller.
Verder is het nu ook mogelijk om de Google Maps fullscreen te bekijken. Op deze manier is het makkelijker om bijvoorbeeld een pin te verslepen.
Het tekstveld voor het schrijven van je reisverhaal hebben we ook verbeterd. Bij een lang verhaal wordt het veld vanzelf groter. Hierdoor hoef je niet meer te scrollen in het verhaal zelf maar kun je gewoon de pagina meescrollen.

Veel plezier met de nieuwe app! Wij horen het graag als er nog meer tips en suggesties zijn!

Geschreven op 2013-08-10