Pindat blog

Ontvang een e-mail zodra vrienden of familie een reisverslag schrijven

De laatste tijd ontvingen we steeds meer verzoeken van gebruikers om het mogelijk te maken direct een e-mail te ontvangen als iemand een nieuwe pin online zet. Deze functie stond ook al een lange tijd op onze verlanglijst, en dus daarom is besloten dit zo snel mogelijk in te bouwen.
 

Hoe werkt het?

Ga naar een reisverslag van de persoon die je wilt volgen. Heb je een Pindat account? Onderaan de tekst en foto's zie je bv de knop 'Els volgen'. Druk op deze knop, en vanaf dat moment ontvang je automatisch een e-mail zodra Els een nieuw reisverslag online zet.
Heb je geen account? Dan moet je eerst je e-mailadres invoeren voordat je de reisverslagen kunt volgen.
 

Bedankt

Alle gebruikers die met deze suggestie zijn gekomen, bedankt voor de input! We zijn altijd blij met input over hoe we Pindat kunnen verbeteren. Niks is te gek en we nemen alles serieus. Heb jij nog een leuk idee of goede tip? Gebruik dan het formulier 'Hoe kunnen we Pindat verbeteren?' onderaan elke pagina.
 

Programmeur gezocht

We zijn nog steeds op zoek naar een iPhone programmeur voor onze nieuwe app. Heb je interesse om mee te helpen met Pindat? Gebruik dan onderaan elke pagina het formulier 'Hoe kunnen we Pindat verbeteren?' om in contact met ons te komen. Lees ook de andere blogpost voor meer details.

Geschreven op 2013-03-30