Pindat blog

Programmeur gezocht voor nieuwe iPhone app!

De android app waarmee je offline je reisverslag kunt schrijven is een groot succes. Sinds we de app gelanceerd hebben houden nog meer mensen een online reisdagboek bij via Pindat. Van verschillende gebruikers hebben we nu de vraag ontvangen of we ook een app voor de iPhone hebben of kunnen maken.
We hebben besloten dit te gaan doen, maar het lukt ons nog niet om een iPhone programmeur te vinden. Ken jij iemand die wel zou kunnen? Of ben je zelf thuis in Objective C? Studeer je nog en wil je wat meer ervaring opdoen? Stuur ons dan een bericht via de optie 'Hoe kunnen we pindat verbeteren?' onderaan de website.
We hebben een beperkt budget voor het laten maken van de app, maar je hoeft het niet gratis te doen. Pindat is tenslotte wel 100% gratis, zonder reclame. We verdienen er zelf dus niks mee. Wat wij bieden is een leuke vrije opdracht waar je veel creativiteit in kwijt kunt. Alle tips en nieuwe ideeen zijn bij ons meer dan welkom. De app ligt nog niet vast. Verder is het een unieke kans om mee te bouwen aan wat hopelijk de grootste online reiscommunity van Nederland gaat worden!

Geschreven op 2013-03-16