Pindat blog

Makkelijker pins plaatsen, meer controle over de kaart en het weer op locatie

Met dank aan input van een aantal gebruikers van Pindat hebben we weer een paar belangrijke aanpassingen gemaakt.
 

Makkelijker pins plaatsen

Het is nu mogelijk om makkelijker, zonder een heel adres te moeten invoeren, pins te plaatsen. Je kunt nu tijdens het plaatsen van een pin direct op de kaart klikken en het adres van de gekozen locatie wordt in het formulier ingevuld. Wil je de pin nog preciezer plaatsen? Pak deze dan op en verplaats de pin. Het nieuwe adres zal ook automatisch ingevuld worden.
 

Meer controle over de kaart

Verder hebben we de kaart uitgebreid met een drietal knoppen: 'trails', 'andere pins' en 'het weer'. De eerste 2 knoppen geven meer controle over de pins die op de kaart weergegeven worden. Zo kun je door op 'andere pins' te klikken de pins van andere gebruikers verbergen. Dit geeft een beter overzicht over de huidige reis. Verder kun je door op 'trails' te klikken de trails van de huidige gebruiker en andere gebruikers verbergen. Probeer het maar eens uit!
 

Het weer op elke locatie

Via de nieuwe knop 'het weer' in elke kaart kun je op elke locatie in de wereld zien wat voor weer het is. Dit kan erg handig zijn als je op vakantie bent, maar ook leuk voor de thuisblijvers om extra jaloers te worden (of juist niet ;p). Door op een weerswolkje te klikken kun je ook nog de voorspelling zien voor de komende 4 dagen.
De voorspelling die je ziet is altijd voor vandaag en de komende dagen. Als je dus een pin van 12 januari 2010 bekijkt zie je niet het weer van die datum, maar het weer van vandaag.
 

Geef ook je mening!

We zijn erg blij met alle feedback die we van gebruikers krijgen. Hiermee kunnen we leuke aanpassingen maken waarmee Pindat steeds beter wordt. Je kunt je mening geven door onderaan elke pagina het formulier 'Hoe kunnen we Pindat verbeteren?' in te vullen. Vergeet niet je e-mailadres zodat we je eventueel naar details kunnen vragen.

Geschreven op 2013-02-07