Van Panama naar David

Panama, David

Vandaag echt gestart. Vanmorgen om half zeven ontbeten en om half acht zaten we in de auto. Een rit van 440 kilometer van Panama, via Santiago, naar David.
Tot Santiago was de weg vierbans en goed. Na Santiago werd het tweebaans en slecht, heel veel kuilen en gaten in het wegdek. De natuur werd wel mooier, heuvelachtig, veel bos en groen.
Overal zie je kleine bedrijfjes en winkeltjes langs de kant van de weg, ziet er allemaal wat chaotisch uit. We reden in een groep van drie met de familie Hufman (zij zijn met twee auto's). Onderweg gezamenlijk geluncht en steeds bij elkaar gebleven, tot we Paul ineens uit het oog verloren. Gedraaid en teruggereden. Een kapotte benzinepomp, gelukkig had ik een reserve bij me. Na drie kwartier reden we weer. Uiteindelijk waren we om half zeven bij het hotel.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

prachtig gezicht die oude Volvo's in de 'jungle' . Gaat wel snel met de reserve onderdelen, moeten we al extra zaken opsturen? ...veiligheidshesjes bijvoorbeeld ;-)

Dentaltheo 2014-07-18 09:06:31

Ha Piet en Mathijs, ziet er allemaal mooi uit. Is dat CNN die daar aan het filmen is?

Peter Bouwmans 2014-07-18 09:20:04

Hoi Piet en Mathijs, al gelijk het nodige meegemaakt de eerste dagen. Ik zie dat er ook een dame meerijdt, super. Blijven schrijven hoor, want het is genieten van jullie verhalen en foto's!

Ans 2014-07-18 10:54:31

Wat een mooie foto's! Kunnen we toch nog een beetje 'meerijden'. Veel plezier!

Frederike & Jens 2014-07-18 12:53:18

Kei skon????? maar de onderdelen zijn zo op als je alles weggeeft groetjes van de heeeeeeeeeeeeeeeeeele fam van dijk.

Annie van Dijk 2014-07-18 19:13:05

Wat een onderneming, maar wel een jongensdroom die werkelijkheid is geworden. Doe voorzichtig en geniet vooral. Kijk elke dag of er al weer nieuws is. Hans

Hans Slotboom 2014-07-21 13:04:28

Wat een jaloursmakend verslag! Hoop dat jullie veel onderdelenpech bespaard blijft, ik volg de veslagen met regelmast als ik weer wifi heb. Groet uit Friesland, wens jullie minder hitte dan hier, Groet , veel plezier!

Rolf 2014-07-21 14:54:17

Hallo Piet en Mathijs, We volgen alles op de voet, geweldig wat een onderneming, ik kijk ook al uit naar een oude volvo en kom achter jullie aan, neem gelijk ook een kofferbak reserve onderdelen mee, waaronder een waterpomp. Blijf vooral schrijven en foto's maken das genieten voor ons. Heel veel succes en hou de boel heel, maar pas ook vooral goed op jullie zelf. Lieve groeten Jannie en Guus Meppel

Guus en Jannie 2014-07-22 10:36:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.