Wandelen, zwemmen, pannenkoeken en speurtocht

Nederland, Bergen aan Zee

De laatste hele dag van Emily....en nog zoveel te doen.
Onze jaarlijkse wandeling van Camperduin terug naar Bergen, moet nog gebeuren, maar er is ook nog een verjaardag te vieren.

Wat Emily nog niet weet tijdens het ontbijt is dat Henny en opa Wim ons willen trakteren op pannenkoeken ter gelegenheid van haar verjaardag. Tirza en Laura zijn nog een speurtocht aan het voorbereiden.

Er wordt toch gestemd voor de wandeling. Ik breng ze met de auto naar Camperduin. De Hondsbossche Zeewering En beetje krap in de auto, maar dat mag de pret niet drukken.
Nadat ik ze hebt uitgezwaaid, ga ik boodschappen doen en terug naar het huisje om ze weer op te wachten. 9,32 km en 3 uur 34 minuten 32 seconde later kwamen ze aan. Best wel moe...

Om 3 uur gaan we pannenkoeken eten. Emily was verrast, en kreeg ook nog vuurwerk vooraf ( filmpje volgt later!) Natuurlijk wil iedereen nog zwemmen.

Douchen, tussendoor soep maken, speurtocht verzinnen en daar gaan we.
Door toedoen van Laura en Tirza belandden we in toverland met heksen en feeën. Emily, Jeroen, Wim en ik hebben genoten. Om 20.00 een late maaltijd en toen naar bed!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat hebben jullie het heerlijk, zo leuk om te lezen. Wat een ervaring voor onze meid!

Lara 2015-07-23 23:08:58

Fijn hoor om te zien hoe jullie met z'n allen genieten , en Emily in het zonnetje wordt gezet omdat ze bijna jarig is . Tirza en Laura die een leuke speurtocht hebben bedacht ?. Dank je wel Henny en opa Wim voor de traktatie . Wat een mooie foto's weer

Sandra 2015-07-23 23:22:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.