Regen, regen, regen...

Nederland, Bergen op Zoom

Wat een regen is er gevallen vandaag. We vertrokken om 8:10u uit BoZ. Om er al snel achter te komen dat we in elk geval het brood uit de diepvries zijn vergeten.
Het regende dus de hele dag. Soms een beetje, Vaak veel. Het verkeer was veel rustiger dan verwacht: we hebben nauwelijks oponthoud gehad. Tanken was niet nodig: we vertrokken vol.
Tegen de tijd dat we een camping wilden zoeken kwam ik er achter dat de app Campercontact al even niet was ververst. En dan komen er geen terreinen op je kaart te staan. Dat updaten duurde echter idioot lang. De TomTom Camper had veel sneller een camping gevonden. Camping International Schwarzwald staan we, dicht bij Stuttgart. Met een Italiaans restaurantje dat tot mijn verbazing open bleek - en er zat ook nog volk in! - en een bemande receptie om 17:15 uur. Op 20 december! De dame van de receptie was erg vriendelijk en er zijn hier verharde banen op de camperplekken. Het was echter al donker: ik hoop dat ik goed sta...
Ja, die pizza's Quattro Stagioni en Parma smaakten uitstekend eigenlijk. Koffie 1x, wijn 1x, jus d' orange 1x, pizza 2x: nog geen 30 euro.
Betalen met een kaart: nee, dat kan leider nicht. De bedragen worden op een briefje geschreven en opgeteld, zoals we dat op school leerden met '2 onthouden'. Hoe dat straks aan die andere tafel gaat met 12 personen: geen idee. Ik zou een rekendingetje kopen. Omdat ik het briefje mee wilde moest ze het ook nog een keer overschrijven. Het is bijna 2020, wilde ik uitroepen! Maar ik hield me in...

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat braad is overal te koop, ik had laatst de slaapzakken vergeten?? Leeftijd Willem!!!

Rinze Kats 2019-12-21 11:55:03

Ja, brood is overal te koop. Maar niet 's morgens op een camping. Slaapzakken is nog ernstiger inderdaad...

WLNomadria 2019-12-24 10:16:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.