Chengdu naar de panda's

China, Chengdu

Vandaag reizen we naar Chengdu waar we morgen een bezoek gaan brengen aan het panda reservaat. Nog even over gisteren. Ze hebben hier een heel groot welness centre met veel tien verschillende zwembaden. Van 43 graden, 39 , 8 graden enz, Maar ook en niet te geloven een bad met duizenden visjes, ze lijken op guppies. Daar moet je heel stil in gaan liggen en dan eten ze je dode huidcellen weg. Eerst is het een heel gek gevoel en daarna is het heerlijk een hele belevenis. Ja San je hebt gelijk China en Afrika zijn anders niet te vergelijken. Afrika was veel schoner hier is het echt vies. En het eten is de hotels is goed maar het is een beetje raar eten. We gaan zo de bus in voor weer een drukke dag. Groetjes en een dikke kus. John & Wil. Leuk Elise dat je er ook bij bent. Doeg!!!!

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Wat een belevenis die visjes lijkt me echt een raar gevoel!!! gelukkig zijn het geen spinnen anders had ik er niet ingegaan. Jammer dat het eten niet bijzonder is maar daarintegen maakt met alles wat je ziet en doet ,het weer goed. Lijkt me leuk die panda beren,het is weer eens wat anders dan agresieve APEN. Hier gaat alles goed,nog steeds prachtig weer. Ik weet eigenlijk niets over de groep?Is die wat jonger dan Afrika of maakt dat ook niet uit? Groetjes van ons. DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ELS 2009-09-24 19:57:11

Hallo Vakantiegangers Zo ,jullie vakantie te volgen gaan jullie in dat gebied 100 jaar terug . Maar het is weer een ervaring die je opdoet , en die nemen ze niet meer af Dan die boottocht zal best mooi zijn geweest , als je daar aan het varen bent , dan denk je waar zitten we . Nu nog even naar de Panda Beertjes en zijn jullie nou al op de muur geweest of komt dat deze week aan de beurt ennnnnnnnnnnnn het schiet al op hè Groetjes Rob en Hanny

Rob en Hanny 2009-09-25 12:35:51

Die visjes hebben ze hier ook bij de Zwaluwhoeve! HAHA! Ik zie je al liggen- vind jij natuurlijk weer een beetje interessant! HAHA! Wel lekker die dode huidcellen weg! Heb je zeker het gevoel alsof je lijf gescrubd is! Ik heb jullie nog een mail gestuurd! Leuk om te lezen hoor, elke dag een nieuw stukje voor het slapen gaan! DOEIII!

Danielle 2009-09-26 00:22:45

Wat gaaf die visjes!! Lijkt me echt heel leuk!! Ik heb gister weer even op het schema gekeken in welk hotel je zit, echt mooi! Maar raar eten?? Mijn collega zei al dat ze 's ochtends vroeg al aan de rijst zat, haha!! Ik leg wel witte boterhammen en boterhammen worst klaar als je thuis komt. Het duurt wel lang hoor dat jullie nog weg blijven, we missen jullie heel erg. Ik weet niet zeker of je al wist dat Lizzy een kindje heeft gekregen en Joey ook! Groetjes!!

Sandy 2009-09-26 08:42:32

Hey , leuk dat met die visjes (hebbie ook in denhaag haha) maar je word wel lekker schoon, ik heb de meiden de groetjes gedaan en ga zo Reintje even gedag zeggen. brrrr allemaal beestjes bij jou denk dat het niks voor mij is hoor ,hier al beestjes zat :-). groetjes aan de rest en blijven wandelen !!

emma 2009-09-26 11:58:03

Hayyy!! Didier heeft verloren met 5-3 (en een eigen doelpunt gescoord..-de tegenstanders gingen hem allemaal bedanken...). Zijn ploeg heeft wel erg hard gewerkt, maar er is gewoon teveel balverlies.. Finn heeft gewonnen 2-1. Finn heeft goed gespeeld, volgens Etienne. Jullie zijn naar de panda's geweest! Mooie foto's gemaakt?! DOEIII!

Danielle 2009-09-26 13:31:51

Leuk zijn panda's hé kan niet wachten om de foto's te zien en je verhalen. wat bijzonder zeg die visjes, zou ik ook wel eens willen ervaren. misschien een gat in de markt voor Nederland hahahhaha nou, ik blijf je volgen, we gaan zo naar de bruiloft van Andre en Truus. nog veel plezier. dikke kus

Elise 2009-09-26 20:40:01

He jammer, geen nieuwe verhalen van jullie! Gelukkig nog maar een weekje- want ik vind het langzaam weer tijd worden dat jullie terugkomen! Hopelijk wordt de terugreis niet zo vervelend als de heenreis.. Maar goed, daar hoeven jullie nog lang niet over na te denken! Nog veel plezier in de laatste week!!! DOEIII!

Danielle 2009-09-27 10:07:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.