Aanmeren

Hongarije, Siofok

Het was een nacht, die je normaal alleen in films ziet. Of nouja... Dat was het soort muziek die een aantal van de deelnemers keihqrd over het terrein lieten galmen. En dat tot half twee snachts.
De volgende ochtend stroomde het weer nog van de regen. We waren blij met ons hutje (:
De reis was erg leuk en veel interessanter dan gisteren. Wat ons opviel, was het verschil tussen het armoeige gedeelte van polen en tsechie (ik weet nogsteedw niet joe ik dat spel) ten opzichte van slowakije. Toch lijkt het alsof we door de jaren 60 hebben gereden.
We hebben 485 kilometer afgelegd en hebben er 10 uurtjes over gedaan. Morgen hebben we een rustdag aan het balaton meer het was hier zonet 32 graden. Dat is nog koel vergeleken met een aantal dagen geleden.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Nou, die rustdag is wel even dik verdiend! En daar aan het prachtige balatonmeer (na Googlen die conclusie getrokken; wauwww!!), wat is die adembenemend mooi! ! Geniet ervan! ! Liefs, xxxx & een boks van Pitty!

Tesss 2016-06-28 21:54:01

Goed te lezen dat jullie je vermaken. Moeten jullie nu van de tent gebruik maken, of hebben jullie weer een hutje kunnen bemachtigen? Geniet morgen van jullie vrije dag.

Lammert 2016-06-28 22:47:43

Nog profijt van jullie 27MC ??

Lammert 2016-06-29 00:19:03

Wat een boel kilometers hebben jullie er al op zitten, dan is een rustdag wel lekker.. En wouter spelling is geen probleem, we snappen het toch wel :) Geniet van het meer.

Esther en Friso 2016-06-29 07:04:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.