Ergens tussen droom en realiteit..

België, Westerlo

De week van 15 juni 2016 begon vrij hectisch. Op maandag kreeg ik de sleutels van mijn nieuw appartementje, op dinsdag trommelde ik wat vrienden op om te verhuizen en op woensdagnacht plofte ik uitgeput op mijn zetel om het volledig geïnstalleerde appartement te bekijken.
Maar donderdagochtend om half 10 kreeg ik een telefoontje dat heel mijn wereld stilzette en tegelijk in een stroomversnelling bracht !
MSC belde mij op met het nieuws dat ik onmiddelijk mocht beginnen als Entertainer aan boord van hun cruises wereldwijd.

WAUW ! Wat een enorme droom is dit al jaren van mij.
OHNEE ! Wat nu gedaan ?
Er gaan miljoenen gedachten door je hoofd.
Wat met mijn familie en vrienden als ik zo lang weg ben? Wat met mijn nieuw appartement? En mijn job(s) in België dan? Kan ik dat wel aan? enz enz...
Maar nooit kwam de vraag 'Wil ik dit eigenlijk wel?' in mij op...
Er zijn enorm veel tranen bij komen kijken als ik familie/vrienden/collega's/enz het nieuws moest vertellen. Maar gelukkig besefte ze 1 voor 1 wat een unieke kans dit is, hoe lang ik hier al van droom en dat ik echt NU die kans moet grijpen.

Momenteel is het pure chaos... Papieren invullen, nieuwe huurder zoeken, meubels verkopen, bankrekeningen overzetten, auto verkopen, visum in orde maken, de boekhouder lastigvallen, vaccinaties krijgen, cursussen volgen bij de zeemacht, nog meer papieren in orde brengen, kredietkaarten aanvragen, medische keuring krijgen, reglementen bestuderen, en zo gaat het maar door...

Maar vooral ook proberen te genieten! Genieten van de kans die ik krijg. Genieten van de mensen die ik nu nog rond mij heb en mij steunen. En genieten van mijn laatste weken/maanden in dit Belgenlandje !
x

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.