Fietsen bIj Ubud

Indonesië, Bali

Het weer was vandaag omgekeerd. Vanmorgen toen we vertrokken voor de fietstocht plensde het van de regen en de rest van de dag bleef het droog. Meestal vallen de buien in de middag en avond. Eerst reden we met een busje naar de Batur Vulkaan. Ook zo'n gigant die net als de Bromo ma een uitbarsting lang geleden een vallei met meer en een nieuwe krater achter liet.
Daarna kregen we stoere mountainbikes waar we we verder niets anders hoefden te doen dan de helling afzeilen. Trappen was bijna niet nodig. We reden langs de rijstvelden en kleine dorpjes waar we af en toe stopten voor wat uitleg. Heel aangenaam.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Leuk om jullie zo weer te volgen. Mooie foto's ook! Vooral die boom, echt prachtig! Geniet er nog even van. Fijne jaarwisseling!

Lotte Reizevoort 2016-12-27 07:14:36

Wat heerlijk al die Indonesië verhalen. Ik zou zo met jullie willen ruilen. Mooi land, lekker eten en lieve mensen. Genieten maar!

Willeke 2016-12-27 11:50:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.