See you later alligator.......

Verenigde Staten, Via Breaux Bridge en Cameron

Vanochtend voor dag en dauw vertrokken richting Breaux Bridge waar we om 10 uur een date hadden voor een swamptour. We moesten echter nog ruim 2 uur rijden, dus om 05.30 ging de wekker. De wekker? Ja, de wekker! Boterhammetje in folie mee voor onderweg. Camper los gekoppeld van alle gemakken en na een bakkie leut en een wasbeurt op pad. Natuurlijk in de file op de I 10 en later ook bij Baton Rouge nog even langzaamaan moeten doen. Het werd krap, maar 10 voor 10 waren we op de plek van bestemming.

We zaten met z'n tweetjes in de boot en keken onze ogen uit. Zelden zoiets moois gezien. De rust die van de swamps en de bayou uitgaat. De gators zien er natuurlijk eng uit, maar ze doen hun ding en wij het onze. Zeker de moeite waard om te doen als je in de buurt bent.

Na een korte onderbreking hebben we onze weg vervolg naar Cameron. Daar aangekomen waaide het heel hard en de campground was verlaten. Daarom er voor gekozen om toch maar weer een stukkie terug te rijden. We staan nu op een rustige campground in Lake Charles en kunnen als het goed is eindelijk weer eens rustig slapen. Bijkomend voordeel is dat we morgen de ferry op onze weg richting Houston kunnen overslaan. Het was me het dagje weer. En als we dan eenmaal staan met een drankje en een hapje dan gaan we los. We zijn geen van beiden van het vloggen, maar in deze vakantie vinden we het wel grappig om te doen.

Morgen dan echt naar Texas! Via Houston naar Columbus.

https://www.youtube.com/watch?v=lGNpJdYzVqs

https://www.youtube.com/watch?v=3Q5aEJj_sFM





Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Haha wat heerlijk wakker worden met jullie avonturen en met name jullie vlog! Hysterisch πŸ˜‚ Succes met jullie rit richting Houston en Columbus! Liefs Eef x

Eef 2017-04-06 06:19:47

Was je bang voor de krokodil? Je zat volgensmij met trillende handen te filmen hahaha

Arnold Molenaar 2017-04-06 09:10:04

Gaat lekker die filmpjes, zit hier met een grijns om jullie optredens. Groetjes in Texas. Knuffels.

Annemieke 2017-04-06 16:46:58

Leuke vlogs en verslagen ik geniet ervan! :*

Els 2017-04-06 19:50:28

Wat ontzettend leuk die filmpjes. Jullie hebben het heerlijk naar jullie zin en genieten met volle teugen, dat is duidelijk te zien haha. Dank jullie wel hiervoor.

Louwra 2017-04-06 21:56:45

Mooi beeld in dat filmpje 🐊🐊 πŸ’‹

Denise 2017-04-08 22:43:48

Hoi hoi, Ik loop een beetje achter met jullie reisverslagen, daarom een wat late reactie! Wat een mooie foto's Petra, en wat een avonturen met Tornado-gevaar en enge alligators. Lijkt me wel vermoeiend, alle indrukken die jullie krijgen, inderdaad dan maar met de kippen op stok.;) XX

Margot 2017-04-10 09:30:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.