Relaxx

Nieuw-Zeeland, Taupo

2 nachten in Taupo.. heerlijk even bijkomen van al die nieuwe indrukken. Deze stad ligt aan t grootste meer van Nieuw Zeeland en heeft dan ook weer een prachtig uitzicht. Gister hier aangekomen maar niet veel gedaan. Vandaag met een zeilboot op Lake Taupo gevaren. Er stond een aardig windje dus de boot schommelde lekker heen en weer. Met de wind mee was een stuk relaxter en dan ook genoten van het uitzicht en het zonnetje. Het hostel hier is super en ook hier weer leuke mensen ontmoet. Altijd jammer om door te gaan maar er zijn nog veel meer mooie dingen om te ontdekken :)

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Gaaf Nor! Was je nog je nog misselijk geworden van het varen of viel dat wel mee. Wel erg fijn dat het nog van dat heerlijke weer is! 🌞

Cathelijne 2016-04-08 07:10:20

Mezelf weer even geupdated met jou verhalen. Leuk om te lezen! Hopelijk geniet je daar van alles. Zit te wachten op je volgende verhalen! Mis je wel hoor!

Carmen 2016-04-08 11:11:36

Haha nee was niet zo misselijk hoor cath.. beetje wiebelig alleen 😥 ja vandaag geen goed weer .. ga nu meer naar t zuiden en daar is t ook al kouder 😌

normas.travels 2016-04-10 06:35:09

Carmm! Mis jou ook 😙 genieten doe ik zeker! Xxx

normas.travels 2016-04-10 06:37:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.