Mijn eerste blog

Nederland, 's-Gravenzande

Hallo iedereen, zoals de meeste inmiddels al wel weten gaat mijn reis naar nieuw zeeland echt door en vertrek ik 8 juni met het vliegtuig voor een half jaar. Ik heb het denk ik ongeveer een jaar geleden bedacht dat ik dit wilde gaan doen. Maar ik moet heel eerlijk zeggen ik had nooit gedacht dat ik dit dan ook echt ging doorzetten. Veel mensen die mij kennen reageerde ook redelijk verbaast: 'O echt? Ga jij een half jaar weg? Wat leuk zeg! Maar dat had ik niet achter jou gezocht!'. En eerlijk gezegd, ik dacht zelf in eerste instantie ook dat dit weer een van mijn impulsieve ideeën zou zijn. Ik ben me er meer in gaan verdiepen en wilde het echt graag doorzetten. En het is helemaal gelukt. Me visum is in the pocket en me ticket is geboekt, nu nog wat laatste kleine dingen regelen en dan ben ik er helemaal klaar voor. Af en toe vraag ik mij nog wel eens af waarom ik dit nou precies zo graag wilde. Waarom ga ik in mijn eentje een half jaar lang naar de andere kant van de wereld als ik nog nooit langer als 2 weken van huis ben geweest? Waarom heb ik dit ooit bedacht? Hoe ga ik dat een half jaar vol houden zonder mijn familie en vrienden? Zoveel vragen stel ik mezelf de laatste tijd maar ik zal het jullie besparen om ze hier allemaal op te schrijven want dan ben ik na 3 kantjes typen nog niet klaar met dit verhaal. Tja het zijn allemaal vragen die elke backpacker/reiziger zich vast wel eens heeft afgevraagd. En ik weet het antwoord op veel vragen nog steeds niet. Wat ik wel weet is dat ik gewoon meer van de wereld wil gaan zien en een onwijs gave ervaring gaan beleven. En ik wil later nooit spijt hebben dat als ik oud ben en thuis op de bank zit en denk : 'goh had ik toen maar'. Nou bij deze dus mijn eerste blog om al mijn familie, vriendjes en vriendinnetjes op de hoogte te houden tijdens mijn reis in nieuw zeeland. Xxx saskia

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

He Sas, ik ben helemaal flabbergasted; jij aan de schrijf ?? En nog niet onverdienstelijk ook. Nou ik ben razend benieuwd naar je verhalen, zal je onwijs missen maar gun je een superleuke ervaring. Ik ben benieuwd!!

Albert Kokshoorn 2015-04-07 19:40:54

Sas goed initiatief , laat ons de resterende twee maanden nog maar even van je genieten

Annet Kokshoorn 2015-04-07 20:02:48

Mooi verhaal Sas! Ik ga je blogs lezen! ;)

Armando 2015-04-07 20:07:45

Mooi verhaal Sas! Ik ga je blogs lezen! ;)

Armando 2015-04-07 20:08:04

Het moet allemaal echt niet gekker worden... maar je hebt gelijk tut, spijt achteraf is nooit goed! Gewoon lekker doen, stoer van je!

juerd 2015-04-07 21:01:57

Sas ook de burregies volgen je. Ga je toevallig met.de Cathay pacific vliegen? Niels gaat dan ongeveer ook die richting op, 5 weken australie

gerja 2015-04-07 21:25:15

Wat leuk om te lezen al die reacties! Nee ik vlieg met de klm:) xx

saskia 2015-04-07 22:16:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.