Naar het strand

Indonesië, Bali Sanur

Vandaag alles op zijn gemak en weer relaxen op het strand. Het is warm maar ook behoorlijk bewolkt en het zonnetje laat zich niet erg veel zien. Maar het Is goed uit te houden op het strand.
In de avond nog effe de stad in gegaan en Shir van een paar nieuwe ruitenwissers voorzien. 🤣 Bij een beauty salon heeft ze wimper extensions genomen voor een eurotje of negen!!! En omdat ik toch een half uur moest wachten heb ik me maar een half uur laten masseren voor €3,50. Dus voor 18.000 van die lokale oude kranten hebben we toch weer een hoop lol gehad.
Tot slot weer eten bij Made's waar we lekker een Balinese rijsttafel hebben gegeten. En de eigenaar was zo lief om voor ons gratis als bijgerecht Balinese frikandellen te maken. Niet een vleesstaaf zoals wij dat kennen, maar in Bali zijn het gekruide koekjes van aardappel. We kregen zelfs het recept mee voor thuis. De avond hebben we afgerond met een balinese pannenkoek met kokos, rietsuiker en ijs.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.