Dag 21, zaterdag 28 september 2019, terug naar huis in NL.

Frankrijk, Lanzac

Na ingepakt te zijn leveren wij de sleutel in van "onze villa 33" in het vakantiepark Domaine de Lanzac en rijden om 08.40 uur het park uit op weg terug naar Nederland.
De reis verloopt spoedig, wij rijden om de beurt. De afstand voor vandaag bedraagt 1.013 kilometer. Op sommige plekken hebben wij wat oponthoud, zoals om Parijs en Antwerpen, maar over het algemeen rijdt het goed door en is het niet eens zo heel erg druk. Het scheelt dat het zaterdag is en veel vrachtverkeer op de parkeerterreinen langs de weg stil staan. Wij maken een paar stops onderweg en 12 uur later rijden wij voor bij ons huis.

Wij kijken met veel plezier terug op een fijne vakantie.
De eerste 2 weken met veel zon en echt zwembadweer, de laatste week met lagere temperaturen, bewolking en zo nu en dan wat regen.
Toch hebben wij veel uitstapjes gemaakt en veel van de omgeving in de Dordogne en de Lot gezien.

Nogmaals dank voor jullie aardige reacties.

Lieve groetjes, Rina en Marco.


Vandaag hebben wij 1.013 kilometer gereden.
Tijdens de gehele vakantie, dus inclusief heen- en terugreis, hebben wij 3.267 kilometer gereden.

(Hiermede is dit reisverslag afgesloten.)

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hè, wat jammer nou! Ik ging er altijd echt voor zitten om jullie verhalen te lezen en de foto's goed te bekijken! Dank hiervoor en tot gauw weer eens! 🙋😘

Marjan 2019-10-15 14:56:32

Tja, dan zit de vakantie er weer op. Altijd jammer, maar het is ook altijd fijn om weer thuis te komen. Dank voor de leuke verslagen en de foto's. Ik ben zo ook even in Frankrijk geweest. Groetjes!

Fredo 2019-10-16 08:27:15

Jullie hebben een lekker lange vakantie gehad en wij hebben mee kunnen genieten. Dank hiervoor en goed gedaan! Een geweldig gebied dat zoveel heeft aan te bieden. En zoveel geschiedenis. Zet je aan het denken. Verder zijn jullie ongetwijfeld rummikubexperts geworden! Ik weet dat jullie intussen thuis zijn en de draad weer hebben opgepakt. Is ook wel oké, denk ik. Er komt vast wel weer een vakantieplan voor de volgende keer. Veel liefs en tot gauw.

Annelies 2019-10-18 15:11:11

Echt heerlijk om zo te mogen meegenieten. Mooi vakantie-land is het toch. Fijn dat jullie het zo naar het zin hebben gehad. Nu terugdenken, mijmeren en nagenieten (ook al is het gewone leven alweer een paar weken aan de gang). Lieve groetjes van Berna.

Bernardina 2019-10-19 15:42:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.