* Eten wij nou zo weinig, of zij nou zoveel? A Chuckwagon Breakfast *

Verenigde Staten, Durango


We staan weer buiten, we hebben het overleeft, geen bruistabletten of pillen nodig gehad, voor 7.95 dollar zo veel eten als je wilt, nooit meer!!!!

Waarom? als je om je heen gaat kijken, krijg je geen al geen hap meer door je keel, de meeste Amerikanen zitten zo vies te bunkeren, borden vol met eten worden opgeschept en niet één keer, maar meerdere keren, er gaan geen bekers met koffie in, maar jerrycans met koffie, en wat ligt er op zo'n bord:
Worstjes, bacon, naar keuze scrambelt eggs, sunny side up eggs, omelet, met kaas,ham, champignons, pancake's met siroop, wafels met room en dat allemaal op een groot bord.
Met mes en vork eten doen en kunnen ze niet, ze snijden alles met hun vork.

Helemaal achterin staat ook nog een gezonde afdeling met muesli, cornflakes ,cruesli ,melk en wat vruchten, daar vind je dan weer de mensen die naar de andere kant zijn doorgeslagen.
Wie was het die zei: Rare jongens die Americanen, oh nee, dat was Obelix over de Romeinen, foutje bedankt.
Verloren kijken we om ons heen en beginnen schichtig aan een kop thee en koffie, vooruit een gebakken eitje en Ria een omelet, dan zitten we al bijna aan onze taks.
Nog één pannenkoekje met stroop, ik kan niet meer en Ria had het allang voor gezien gehouden, de tocht door Monument Valley was toch wel erg mooi, maar kwam ons door het eten, toch zwaar op de maag te liggen.

We zijn inmiddels in Durango beland, op één van de betere campgrounds van onze reis, we blijven hier 3 nachtjes en gaan zeker het historische centrum van de stad verkennen, de scootmobiel wordt tot de nok toe opgeladen voor deze tocht, we zijn er klaar voor.


https://youtu.be/_0WCWdYXm24

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Moet het erkennen. Je hebt aanleg voor talent!

Erik 2015-06-08 10:40:53

Hoe krijgen ze het weg?!

Çoise 2015-06-08 10:53:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.