Weer een wens vervuld...(:

Italië, Bibione

Nadat Jessica gisteren de hele dag ziek is geweest (op bed met hoofdpijn en de hele dag aan het overgeven) en het gelukkig vandaag weer iets beter gaat...gaan we weer een fijne stranddag tegemoet. Onze dag begint pas hartstikke laat omdat de meiden immers tot 10 uur slapen tegenwoordig. (Maarja...kan eigenlijk ook niet anders want vóór half 12 liggen ze er nooit in. De shows en animatie (spreek: dansen) is elke avond ook pas om 11 uur afgelopen.)
We zitten dus om 11 uur pas aan het ontbijt, uiteraard met verse broodjes en zondageitjes.
Daarna even contact met de familie in Duitsland via Skype...ook hartstikke leuk!
Als we eindelijk klaar zijn gaan we op naar het strand, met z'n allen even een duik nemen in de zee. Afkoelen kunnen we het helaas niet echt noemen want het water is gewoon ook hartstikke warm.
Dan maar gaan parasailen! Heb ik zelf altijd al willen doen! De meiden vinden het natuurlijk helemaal te gek!
En hup...daar gaan we. Zonder te hoeven wachten kunnen we direct de vesten aan en het rubberbootje in dat ons naar de echte (trek-)parasailboot brengt. We krijgen de tuigjes om en vóór ik het weet ga ik al met Dakota de lucht in. Wat gaaf! Zo hoog boven alles te zweven...zo rustig! Wat een uitzicht! Onder ons zien we op een gegeven moment hele zwermen (of zijn het scholen) met kwallen. Mooi! Maar ook een beetje spannend...als 'ie ons daar maar niet laat zakken, met de benen in het water...jakkes! Maar nee hoor! Gelukkig niet! En kunnen we gewoon van ons vluchtje genieten...pff!
Na ons gaan papa met Savannah. En ook zij komen met een dikke vette smile van oor tot oor weer terug.
Cheyenne en Jessica doen de laatste tandem-sail en vinden het ook fantastisch. Jammer dat Jess zich toch weer beroerd voelt! ):
Terug op vaste grond even een duikje, uitgebreide lunch, meiden naar het zwembad en papa en mama aan het beachen.
'S avonds gaan de meiden alleen op stap (eten en naar de show). Zo kunnen wij een keer in alle rust uitgaan en met ons 2tjes dineren. Ook een keer lekker!
We zijn net terug dat de show (VTI Got Talent met Cheyenne in de jury) is afgelopen en zien de meiden nog dansen op de liedjes van het geweldige animatieteam hier op de camping. En Savannah (en Dakota) doen erg leuk mee!
P.S. bijna vergeten: Mark heeft tijdens een potje volleybal nog iemand (van de animatie) knockout geslagen. 'Moet 'ie maar niet constant naar mijn vrouw zitten loeren'...was zijn reactie...hahaha.
Nee hoor, was hartstikke vervelend...die jongen kreeg de bal gewoon recht op z'n zonnebril/neus en ging direct naar de grond en dacht dat zijn neus was gebroken. Echt sneu!
Later op de avond spraken we hem weer en leek het mee te vallen. Pfff...gelukkig! Tutto bene!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Oh gaaf zeg ja lijkt me ook heel leuk nog eens te doen.. Jammer dat Eddie niet zo van strand houd. Wij gaan braaf door met werken nu gauw weg want kan snel nu eindelijk eens geen file naar utr. Ha en dan is het maar een uurtje. Eddie's laatste week en ik dan nog 3 daagjes. Maar als ik jullie zo zie ohhh lekker hoor beetje jaloers ha ha. Liefs van ons. XX xxxx voor pappa mamma en de vier dames

miekie 2015-07-20 08:04:37

Waaat?!?!?! Iemand knockout slaan?!?! ("lijkt me ook heel leuk nog eens te doen")

Cheyenne 2015-07-20 11:06:51

Je blogs zijn echt super grappig! Echt gaaf wat jullie allemaal doen!

LiveLifeLove 2015-07-20 16:00:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.