Helemaal alleen..............

Nieuw-Zeeland, Chorlston

Eerste nachtje helemaal alleen. Dit is wel het alleenste wat ik tot nu toe ben geweest. Eerste buren wonen een km. verderop, ben in niemands land alleen schapen om me heen, en de kippen en kat. Liz is gister middag vertrokken.

Vandaag wat klusjes afmaken, de was, nog wat schoonmaken en onkruid wieden en beginnen met eten koken voorbereiden voor het retreat.

Ik ga vandaag ook de bouwer helpen, Paul! Hij is de slaapkamer in het huis aan het renoveren. Het is een heel oud huis, uit 1880 en de watertank was door het dak gezakt in de slaapkamer. Alles nat! Daardoor is er ook veel was. Hij moet de kamer af hebben voor vrijdag als het retreat begint, dus even flink doorwerken. Liz heeft hem afgelopen week veel geholpen en nu ben ik aan de beurt. Alleen begint Paul wanneer hij wilt en hij houdt wel van uitslapen, meestal is hij hier pas rond 11:30. Dus even een rustig ochtendje voor ik aan de slag ga!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.