Sealions, fur seals and Albatros...

Nieuw-Zeeland, Dunedin

Vanochtend vroeg wakker en een lange wandeling gemaakt over het strand waar ik geslapen heb. Een prachtig, verlaten strand, zon, harde wind maar zon 20 graden :) !

Daarna door gereden naar Dunedin. Eerst even het centrum in en daarna naar
Otago peninsula, langs de kust gereden. Naar een kasteel geweest, daar door de tuin gelopen. Daarna door naar Sandfly beach, een wandeling van 2 km. Lijkt niet veel maar de heuvel af, steil, door de duinen.....Prachtig strand met sealions. Eerst een paar, maar er kwamen steeds meer het strand op, heel heel gaaf !!! Lekker rollend door het zand, luierend in de zon.
Terug was een aardige klim, hijg, hijg!
Over een erg smalle kiezelweg verder gereden naar het eind punt waar de Albatrossen zijn en fur seals. Een tour gedaan door het centrum, naar het observatory, 2 parende albatrossen gezien! Prachtige vogels, zo groot en elegant hoe ze zweven door de lucht.
Een hele mooi dag gehad!
In Dunedin was het nog een klus om een slaapplek te vinden. Druk in het weekend, maar het 4e hostel had plek. Vanavond een lekker bed, benen strekken, eten koken en een heerlijke douche [wel nogdig na 2 dagen in de auto slapen].

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Eindelijk zat op nieuwe berichten te wachten waar ben je zo lang geweest was al ongerust.blij weer je te horen Gr. Van ons allemaal.

Marianne 2013-10-26 09:43:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.