Verandering van route op naar Christchurch

Nieuw-Zeeland, Christchurch

Ik was van plan de westkust af te rijden, maar.....regen, regen en nog meer regen. Het goot 's ochtends en de voorspellingen voor de komende week zijn somber. Maar de oostkust heeft zon en ik wilde ook graag naar Dunedin, penquins en seals zien etc... en ik zag een salsa avond in Christchurch.
Via Greymouth naar de Artur's Pass gereden, een hele mooi route dwars door het zuider eiland, van west naar oost. Sneeuw bergen, veel watervallen door alle regen. Gebergte, mooie rotsen. Na de Artur's pass een prachtige vallei om ringt met bergen met besneeuwde toppen. Daar een wandeling gemaakt bij een grot en daarna bij enorme rotsen, heel indrukwekkend, inmiddels is het hier opgehouden met regenen, maar het waait heel erg hard!
Door gereden naar Christchurch, eerst naar de supermarkt, avondeten gehaald en door naar het strand. Op het strand mijn salade gegeten en genoten van een mooie zonsondergang. Om half tien begon de salsaavond, wat erg gezellig was en een paar leuke dansjes gemaakt.
Terug gereden naar het strand en daar een beschutte plek gezocht en in mijn auto geslapen......

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.