Morning Puja

Nieuw-Zeeland, Wangapeka

Ik had nooit gedacht ooit zoveel plezier te hebben in vroeg opstaan. De ochtend puja is een soort meditatie, gebed, ritueel om meer de dag en de wereld te eren. Stil te staan bij alle mooie dingen en de mensen om je heen. Je kunt het invullen zoals je zelf wilt.
Maar het is een hele bijzondere ervaring en een mooie tijd van de dag. De wereld zien en horen wakker worden, de vogels, de verdwijnende sterren en de opkomende zon.

Vanochtend hadden de dames een speciaal ritueel, heel tibetaans/buddistisch, met muziek, chai tea, ik had koekjes gebakken.
Mooie ervaring!

Laatste echte dag van het retreat. Het is erg bijzonder geweest, weer heel anders maar erg leerzaam. En weer en hele groep fijne mensen ontmoet.
Het begint echt als thuis en heel vertrouwd te voelen, hier op deze prachtige berg! Waar elke dag weer andere bloemen bloeien en de bijen volop kunnen genieten, de vogels druk in de weer zijn en de rivier die elke dag veranderd door het weer!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.