Dagje Motueka

Nieuw-Zeeland, Motueka

Rustig dagje, uitgeslapen [9 uur valt mee!]
Rond gewandeld in Motueka, langs de kust en langs een meer terug door het park. Zon 2 uurtjes gewandeld [nog meer kilometers!].
Was lekker om daarna ergens te zitten! Geluncht bij een biologisch Hari Krishna cafeetje, lunchmenu voor 5 dollar, lekker!
Om half twee de bus terug naar Nelson, waar ik een ander hostel op heb gezocht. De eerst was niet echt geweldig.
Ben nu in Paradiso, erg mooi, leuke mensen en schoon!

's Avonds naar een salsa avond geweest in Nelson. Het was niet een super avond, redelijk wat mensen, maar gemiddelde leeftijd was 50 jaar [geen jonge mensen] en het niveau was niet zo heel erg goed! Maar was even gezellig, wat leuke mensen ontmoet, paar dansjes gedaan, maar niet te laat gemaakt!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hoi Irene, Wat leuk om te lezen dat je door het Abel Tasman park hebt gewandeld. Voor ons brengt dat toch weer veel herinneringen naar boven. Wij vonden het ook zo mooi daar. Ging de watertaxi ook zo hard? Wij waren toen helemaal nat. We wensen je nog veel plezier.

Annet van Rutten 2013-09-15 09:59:13

Annet, de taxi ging zeker hard, maar leuk. Ja echt prachtig. Dank je.

Irene1982 2013-09-17 02:56:40

Hoi Irene, ik zie dat je weer aan het rondreizen bent, leuk! Je komt idd op plekken die ook herkenbaar voor mij zijn! Je ziet er goed uit ook! ik mail je vandaag nog wat uitgebreider:-)!

José 2013-09-18 08:02:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.