Last Day Queen charlotte track ! :)

Nieuw-Zeeland, Marlborough sounds

Vroeg op, 6:30. Vandaag iets eerder vertrokken. We hebben 21 km. voor de boeg en moeten om 3 uur in Anakiwa zijn, waar Nadia de boot terug naar Picton heeft!
Eerst gedeelte erg steil en de eerste 7,5 km. in 2,5 uur gedaan. Weer zonnig, warm en weer anders dan de eerste dagen. Mooi hoe de wandeling elke keer door andere natuur lijkt te gaan. Mooie uitzichten over het blauwe heldere water!
Daarna nog 12,5 km. te gaan door meer rechte paden, wat makkelijker, maar naar het einde toe begon ik mijn voeten wel te voelen! De kilometers gaan tellen! In de laatste baai even gerelaxt, niet te lang anders had ik geen zin meer om op te staan. En bij het zien van de laatste km. was een fijn gevoel, huppelend het einde gehaald!!! :)
Wat een prachtige wandeling en een voldaan en trots gevoel na zoveel km. [het is geen vierdaagse, maar hier heb ik echt van kunnen genieten ;)].
Nadia ging al snel de boot op en ik ging naar mijn hostel.
Ik wilde nog even nagenieten van onze tocht en rustig genieten van deze plek Anakiwa [25 km. vanaf Picton]. Ik neem morgen de boot terug.
Fijn hostel [Anakiwa backpackers and green café] gerund door een Engels koppel, aan hun huis, enige gast, lekker rustig!
Al mijn eten was aardig op , dus een magnetron maaltijd van hun gegeten [smaakte goed, maar ergste maaltijd in mijn reis....beetje tegen mijn principes in maar als je honger hebt !!!].
Ik kon om half 8 mijn ogen echt niet meer openhouden en het was inmiddels ook al aardig donker, dus lekker mijn bedje opgezocht en heerlijk gaan slapen.... :)

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.