Mount Tauhara 1088m.

Nieuw-Zeeland, Taupo

's Ochtends met Bracken [Een schotse die ik hier heb leren kennen] Reike behandeling gedaan, relaxte ochtend.

Het weer was niet geweldig maar het was nog wel droog, dus gaan wandelen naar Mt. Tauhara, zon 8 km. vanaf het centrum. Gelukkig na een half uur een lift, met de eigenaar van het skydive center. En daarna de Mount beklommen. Een mooi wandeling, eerst door een weiland met koeien, daarna veranderd het langzaam in bos en hoe hoger je komt hoe vochtiger en kouder en hoe meer mos er op de bomen zit! Boven op de top was het een soort misterieus gevoel, een soort sprookjes bos. [Lord of the Rings!]
Helaas begon het eerst te hagelen en daarna te regenen, wat het vrij koud maakte en op de top zag ik niks dan een meter verder en wolken en mist. Maar het was een erg mooie wandeling en zeker de moeite waard. Terug lopend werd het wel koud en gelukkig had ik op de weg snel een lift naar mijn hostel, door 2 andere reizigers, die mij voor mijn hostel af hebben gezet. Daarna een lekkere warme douche om op te warmen.

En wat heel toevallig was ik vroeg weten jullie waar hier een piercing of tattoe studio is? Waren we 's ochtends naar opzoek geweest. Ik had het idee in mijn hoofd gehaald dat ik een neuspiercing wil [maybe i'm going a bit crazy, but i like it! :)]. En Nick zei, dat is toevallig dat je dat vraagt, ik heb over een uur een afspraak ergens om een neuspiercing te laten zetten, ga je mee?!? Dus hij heeft mij opgehaald en we hebben samen een neuspiercing laten zetten en voor een speciale prijs. Was een actie die dag 2 voor 50,- dollars! Wat een toeval dat wij elkaar tegen het lijf hebben gelopen!
Die toevalligheden gebeuren mij erg vaak op deze reis! :)

's avonds heeft Diego [ een argentijn] een paar spaanse liedjes voor ons gespeeld op zijn gitaar, hangend op de bank bij de openhaard.
Heb het hier erg naar mijn zin. Een aantal hele aardige mensen ontmoet, leuke gesprekken, relaxte sfeer!!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.