Boot tochtje!

Nieuw-Zeeland, Taupo

Het weer wordt niet echt beter, het regent regelmatig en is hier een stuk kouder. Ik wacht op goed weer om de Tongariro crossing te doen, maar weet niet of het gaat lukken. Het zou wel heel gaaf zijn, aangezien er nu sneeuw ligt!!! Misschien een beetje kous maar wel erg bijzonder.

's ochtends met een stoomboot en tocht over Lake Taupo gemaakt. Naar de Maori carvings. Niet heel erg oud, geloof rond 1980 gemaakt [voor mijn tijd in ieder geval!]. Maar nog steeds mooi en indrukwekkend. Heerlijke ochtend op het water gehad.
's middags wat andere dingetjes gedaan, schoen laten maken, was een naad los en wat andere boodschappen en mijn haar laten knippen [alleen de voorkant een beetje, de rest van mijn haar laat ik een jaar lang groeien en het groeit flink].

's avonds Bracken een rusmassage en Touch for Health behandeling gegeven. Fijn om dit te kunnen doen!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.