Mount Maunganui.

Nieuw-Zeeland, Mount Maunganui

's ochtends met Simon ergens koffie gedronken en gekletst. Ik had gisteravond een weddenschap verloren en beloofd een hot chocolade te trakteren.
Simon heeft tien jaar geleden een ernstig ongeluk gehad en is 10 meter naar beneden gevallen. Het is een wonder dat hij nog leeft en zoveel kan. Hij heeft weinig zicht en maar aan 1 oog en moet veel rusten. Maar verder is het een slimme, positieve en altijd vrolijke man! Hij is niet de beste salsa danser, maar het is gezellig en we hebben lol en dat is het belangrijkst.
Ik ontmoet zoveel bijzondere en aardige mensen tijdens mijn reis! Zeker in deze omgeving heb ik veel mensen ontmoet en vrienden gemaakt.

's Middags naar Mount Maunganui gegaan en bij zijn ouders thee gedronken en daarna afgezet bij mijn hostel Mount Backpackers. Daarna gaan wandelen naar de top van de Mount en op het kleine schiereilandje Moturiki, genoten van de ondergaande zon.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.