Waiheke island :) !

Nieuw-Zeeland, Waiheke island

Vandaag de Ferry genomen naar Waiheke Island! Even een paar rustige daagjes, wandelen en verder niks bijzonders. Opzoek gegaan naar een hostel, er zijn er niet veel en maar 1 BBH, en die was het dichtsbij! Was nog wel even lopen met mijn backpack op [elke keer weer denk ik, ik heb echt te veel spullen].

Spullen gedumpd en de omgeving gaan verkennen. Eerst Naar Little Oneroa beach and Oneroa beach. Naar de Art gallery en music museum. Wat boodschapjes gedaan en door gewandeld naar Black beach.
Daarna teruggelopen via Little Oneroa en een coastal walk en uitkijkpunt. Daar een tijdje zitten kletsen met een fransman, die nu op het eiland woont.
Mijn hostel is helemaal verlaten. De eigenaar en 2 andere die er naast wonen hebben mij een tijdje gezelschap gehouden 's avonds, maar vanaf 7 uur helemaal alleen. Nog nooit zon groot huis voor mij alleen gehad :)! Grey's anatomie gekeken, even een lekkere relaxte girls night! Lang geleden dat ik dat heb gekeken!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.