Werken op caretaker farm!

Nieuw-Zeeland, Whanganeau

Afgelopen dagen op de farm gewerkt. Niet heel erg veel gedaan voor mijn gevoel. Wat dingen verplaatst, geplant, uitgegraven, honden uitlaten [mijn favoriete werk!!! lekker wandelen]. Alles is een beetje chaotisch en weet niet zo goed waar voor je bepaalde dingen doet. Maar je bent bezig!
's Middags is het erg gezellig met de andere wwoofers, voornamelijk fransen, waar ik niks van versta maar probeer te luisteren als ze onder elkaar praten. Er is ook een stel zij is Italiaans en hij is Peruaans. Onze gesprekken zijn erg grappig, aangezien ik de enige ben die echt goed Engels kan, maar we lachen veel en komen er uit eindelijk wel uit wat we willen zeggen. :)

Ik heb de meiden flaxen geleerd, we hebben allemaal een mandje gemaakt. En ik heb Clair geleerd een armband te knoppen. Ik heb wat wol gekocht om weer eens armbanden te knoppen, lang geleden dat ik dat gedaan heb, maar weet nog aardig hoe het gaat [leuk tijdverdrijf]. Kan alleen niet meer verzinnen hoe ik de vierkantjes moet maken, frustrerend.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Kiyomi's kunst

Irene1982 2013-08-02 07:40:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.