Brian...

Nieuw-Zeeland, Whanganeau

Brian is de 8 jarige zoon van Fabric, een fransman, de vriend van Audrey. Brian gaat niet naar school en is nogal, druk en soms een beetje onhandelbaar. Hij kijkt het liefst heel de dag tv en vooral spiderman movies en hij speelt graag zelf spiderman. Na deze weken kan niemand spiderman films meer uitstaan!!!

Ik heb de ochtend met hem gewerkt, we zijn naar het Rugbyveld geweest, hebben gevoetbald en op de klimrekken geklommen. terug thuis heb ik een spiderman schoen gemaakt om hem te leren zijn veters te knoppen, waar hij absoluut geen zin in heeft. Daarna hebben we samen eten gekookt voor de wwoofers lunch, hij vind het erg leuk om te helpen koken. En na de lunch monopoly gespeeld, wat voor hem een kans gaf om meer te leren tellen en rekenen.
Hij is heel de dag heel rustig en lief geweest, als hij maar wat meer aandacht krijgt en wat kan doen gaat het een stuk beter met hem.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Foto's Matakana

Irene1982 2013-08-02 07:43:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.