Waihi beach and Orokawa bay !

Nieuw-Zeeland, Waihi beach

Aangezien Rex niet thuis komt vandaag ben ik nog een dagje in Katikati. Maar al mijn projecten zijn af, mijn nagels zijn weer netjes en schoon....En het is een prachtige, warme en zonnige dag !!!
Naar Waihi beach gegaan, daar gewandeld, langs de kust naar Orokawa bay. Prachtig !!! Daar een tijd op het strand gezeten een flax mandje gemaakt. Begin aardig door te krijgen hoe het flaxen werkt en vind het erg leuk om te doen!
Kwam ik Tarchin en Mary tegen, waren ook aan het wandelen en van het mooie weer aan het genieten.
Op het strand van Waihi beach mijn boek uitgelezen. "The Te of Piglet" ook een erg leuk en inspirerend boek.
Een heerlijke dag gehad, was pas rond 4 uur weer terug op de Busbyroad, licht rood aangebrand [de zon is in de winter toch nog vrij sterk !].
's Avonds nog langs Beth en Andy geweest om de rauwe melk op te halen en even gezellig gekletst.
Erb fijn om nog een keer terug te komen, voel me erg thuis in KatiKati en heb zoveel leuke mensen hier ontmoet. Ik kom in augustus terug voor een permablitaz [jeuh jeuh] en een workshop zeep maken, ook nog nooit gedaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.