Relax dagje!

Nieuw-Zeeland, Katikati

Beth kwam langs om te oefenen met de Reiki.
Eerst hebben we samen Jo een Reiki behandeling gegeven, daarna heb ik geoefend op Beth met de Touch for Health. En na de lunch heb ik een heerlijke rugmassage gekregen van Beth.
Zo hebben we van alles kunnen oefenen en allemaal een ontspannende behandeling gekregen.
Na alle behandelingen met Beth meegereden om de melk op te halen. Beth werkt in Bethlehem in een biologische/natuurwinkel/healthstore en zij krijgen elke week van iemand rauwe melk aangeleverd. Officieel mag je dat niet verkopen! Zij neemt dus elke week de rauwe melk voor ons mee en daar maken wij yogurt van!
Ik ben terug gelopen. De busbyroad is een mooie weg om over te wandelen en ik heb hem nou al aardig wat keertjes op en neer gelopen [het is zon 5 km. naar het centrum]. Wandelen is altijd ontspannend en een goede manier om je hoofd leeg te maken en dingen boven te laten komen!

Het is de afgelopen dagen ook super mooi weer. Heel veel zon en warm, t-shirt weer! Heerlijk, dit voelt meer als een Nederlandse zomer dan een winter!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

1e foto is Jo en Rex's huis. Big house on the Hill.

Irene1982 2013-07-10 01:17:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.