Op de heuvel aan de Busby road.....

Nieuw-Zeeland, Katikati

Gister Sylvia opgehaald bij Beth en Andy, een spaanse wwoofer die ook de cursus Reiki heeft gevolgd en hier heeft gewwoofed. Ze blijft een paar daagjes logeren tot ze verder gaat reizen. Erg gezellige meid. Leuk om ook nog even iemand erbij te hebben.

Ben op de Busby road voornamelijk veel aan het ontkruid wieden, de winter klusjes doen voor de lente begint en alle nieuwe planten kunnen worden gezaaid en gepoot. Tot nu toe elke dag erg lekker weer, na tien uur wordt het ook warm buiten en is het heerlijk om een paar uur in het zonnetje buiten te werken.

Vrijdag is het marktdag [van 16:00-18:00]. Klein lokaal marktje. Eerst gewandeld een deel van de Birdwalk en daarna wat boodschapjes gedaan en weer terug gereden.

's avonds een heerlijke pizza gemaakt met Buckwheat, erg lekker en goed voor mensen met een Gluten allergie!Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.