Cloe.........

Nieuw-Zeeland, Katikati

Cloe is de hond van de buren. Een bruine labardor, vrij klein en veel te dik. Ze leeft op een advocadofarm en vind ze erg lekker. Het is wel zielig om te zien, ze heeft duidelijk moeilijkheden met lopen en ademhalen. Maar het is een super lief beest. We passen op de dieren nu de buren 2 weken op vakantie zijn. Elke ochtend en avond gaan we alle dieren voeren [duiven, kippen en schapen en de hond] en vaak 's middags gaat er iemand naar beneden om de hond even aandacht te geven en een rondje met haar te lopen. Cloe vind het heerlijk om lekker gemasseerd te worden!!! En ik vind het erg leuk om haar op te zoeken!
Vandaag bladeren geharkt , de buurman houdt niet van de bladeren en hier kunnen ze het goed gerbuiken als compost. Het duurt vrij lang voor bladeren verteren, zon 18/24 maanden. Maar het geeft erg goede compost voor als je zaait en kleine plantjes laat groeien in een kas, voor je ze in de grond poot.
Ik heb de 'Fall leaf dance' mogen doen, om de bladeren een beetje fijn te stampen, zodat alles in de bak paste!

's middags gefiets, heerlijk weer even fietsen. Terug viel een beetje tegen, alle heuvels op. Maar fijn om weer eens te kunnen fietsen, dat mis ik hier wel!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.