Tattoo.........

Nieuw-Zeeland, Waihi

Eerst gewerkt tot 4 uur! Redelijk drukke dag, was snel voorbij en daarna een mijn 2e tatoeage laten zetten.
De tatoeage studio hier is vrij beroemd!

Het is een hart met een Double twist en Koru, Maori tekens.
Betekend voor mij , het in liefde samenleven van mijn spirituele lichaam en mijn fysieke lichaam en de Koru is spiral of life ! Groeien, ontwikkelen, nieuwe ervaringen, leren!

Het idee kwam opeens op en samen met Inanna [de andere wwoofer] heb ik hem getekend!!! Ben er heel erg blij mee !
[foto volgt later]

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mooi hoor!

Diana 2013-05-11 21:56:45

Hoi Irene, Mooi initiatief, die tatoo! Ik heb ook getwijfeld over een tatoo toen ik in Australië was, om het positieve gevoel vast te leggen wat ik op dat moment had, maar mijn angst voor naalden bleef toch de boventoon voeren, haha! De tijd vliegt voorbij. Ik heb het naar mijn zin op mijn werk, maar de ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dat vraagt wat extra inspanning. Ik ben begonnen aan de laatste module van mijn studie organisatiepsychologie, dus zit ook weer veel in de studieboeken. De stapel filosofie-magazines wordt steeds groter, maar heb ik straks in de vakantie genoeg te lezen! Ik ga nog even wat oudere berichtjes van je teruglezen. Veel plezier daar!

José 2013-05-13 22:50:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.