Tryphena

Nieuw-Zeeland, Wairahi, great barrier island

Een dagje uit. Deborah moest ook even naar de dokter en we moesten wat boodschappen doen. 's ochtends vertrokken naar Port Fitzroy. Zon mooie tocht over het water. Rustig en mooi weer. Naar Clarins gereden, naar de dokter en bij het cafeetje wat gedronken. Verder naar Trypena. Heeft een mooi lang strand en je kunt de Coromandel zien liggen [= het vaste land]. In ieder geval het einde van het eiland ook gezien.

Aan het einde van de middag, met zonsondergang, terug gevaren naar de Vallei. De zon verdween net achter de bergen, mooie zonnestralen schitterde omhoog. Terug wandelend door de vallei werd het langzaam aan donker, wat de omgeving in allerlei andere kleuren deed veranderen. Mooi om alles op dit tijdstip van de dag te zien veranderen !!!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Niet vergeten foto's te nemen???? ;-) ben echt benieuwd, heb al wat mooie plaatjes voorbij zien komen!!!!!! Love you!!! Kus

suus 2013-04-17 06:49:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.