Langs bij Sue

Nieuw-Zeeland, Wairahi, great barrier island

's ochtends langs gegaan bij Sue. Sue en Bruno wonen aan het begin van de Vallei en wonen hier al zon 40 jaar. Ze gebruiken alleen maar zonne-energie en hebben geen generator of gas maar een houtstoof om op te koken en het huis te verwarmen. Ze hebben een hele grote tuin en zijn qua groenten en fruit zelfvoorzienend. We hebben wat bannagras planten uitgegraven en andijvie om mee te nemen en hier in de tuin te planten.

Leukste wwoof job ! Modderige Stenen gooien vanuit de rivier naar de overkant. Om zo een beter pad te maken naast de boot, iets minder in de modder wegzakken bij het in en uitstappen en de boot ophalen op de rail.

's middags ook bezig geweest met de druiventakken, eromheen de grond losmaken en bemesten. De grond is keihard door de droogte, hard werken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.