Clarins en The Club

Nieuw-Zeeland, okiwi, great barrier island

's Ochtends met Emma gelift naar Clarins. Waar Caity en Laura op de paasmarkt staan in de ochtend. Gerald is een dagje vissen, ons avond eten!
Hadden na 40 min. een lift van een rustige, oudere man, die ons waarschuwde dat we vooral niet moeten liften en ook niet op het eiland! Maar hij bracht ons wel naar Clarins.... In het cafeetje een koffie gedronken en naar de Markt gegaan. Was nog redelijk druk ook. Stond ook een Nederlandse vrouw, Saskia, die allerlei verzorgingsproducten maakt van zelf geteelde en biologisch geteelde producten. Erg lekkere spullen en haar broer gaat het ook in nederland op de markt brengen.
's Avonds met Caity naar de Club gegaan, afgesproken met Dana, een Canadeese die hier een jaar geleden ook heeft gewwoofd en nu in Glenfern werkt voor een half jaar. Daar lekker gegeten en gekletst. Leuke dag gehad!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.