Glen Fern! Bird sanctuary.....

Nieuw-Zeeland, okiwi, great barrier island

Eerst gewerkt, kleine plantjes over gepoot, brocelli en kool. Druivenstruik gekapt en wortels uitgegraven. Courgetten geoogst [dagelijks controleren].

's Middags waren we vrij, omdat we zondag heel de ochtend hebben gewerkt, en dat eigenlijk onze vrije dag is.
We zijn naar de vogelopvang gegaan, Glen Fern! Ze hebben er een groot terrein met een wandeling die je een berg op leid, met een super uitzicht en een stuk bos waar je doorheen kunt lopen.
Gerald heeft ons weg gebracht met de auto, het is vlakbij Port Fitzroy, zon 5 km. hier vandaan. Daar lekker rondgewandeld en terug gelift, we hadden binnen een paar minuten een lift. Is op dit eiland heel gewoon en erg makkelijk om te liften.
's Avonds een soort feestmaal, omdat het Sofie's [de chefkok] laatste avond was. Lamroast, kumara en pompoen uit de oven en als toetje Lemon tart!!! Heeeeel erg lekker..................
[we worden hier, op een gezonde manier, vetgemest]

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk om je verhalen te lezen. Maar wat lees ik nu. Ga je nu toch een keer dik worden. Of loop je het er gelijk weer vanaf met die wandelingetjes van je? X

Carolien 2013-03-20 12:40:41

genoeg wandelingen, hardlopen en werken om het er af te branden!!!

Irene1982 2013-03-22 07:14:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.