Was dag !

Nieuw-Zeeland, Auckland

Vandaag even een rustig dagje. Ik moet hoog nodig wassen, nog niet gedaan de afgelopen weken. Wel mijn sokken en ondergoed met een handwasje [ eveline, heel handig die tube handwasmiddel!]. En wat andere dingetjes regelen.

Weer een warme strak blauwe lucht vandaag. Inmiddels al een aardig kleurtje gekregen. Beetje uitkijken om niet te verbranden. Ben in middels ook aan het vervellen van mijn eerste dag hier in Auckland, toen ik me dus vergeten was in te smeren en verbrand was!

Toch ook naar The Art Gallery van Auckland geweest, mooie collectie!


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Fijn te horen dat je een aardig kleurtje hebt, zeker vandaag. Hier in Nederland is het verlopig grijs met lichte sneeuw en een temperatuur rond de NUL graden. Afeglopen week hebben we dagen van 15 graden gehad.

Bernard 2013-03-11 16:26:00

Ik ben er ook eindelijk achtergekomen hoe het hier werkt op Pindat. Wat geweldig om je verslagen te lezen en ook erg leuk om te lezen dat je een aantal dezelfe dingen als mij hebt gedaan! Ben ook heel benieuwd hoe de Wwoofing op Great Barrier Island is! X

Hinke 2013-03-11 22:16:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.